Ei sitä kyllä meinaa millään täällä Suomenmaassa uskoa heinäkuussa, että kuukauden päästä aletaan jo oottamaan joulua. Sick.

Huomenna museologian perusopintojen sivuaineen pääsykoe. Olen TODELLA innolla kahlannut läpi koealueen. Motivaatio on mitä korkein kun kirjassa on tämänkaltaisia lauseita:

"Puuesineisiin ja etenkin kosteuteen joutuviin sellaisiin tehdään merkinnät huopakynällä".

Fascinating! Lukea nyt sivutolkulla erilaisista merkitsemistavoista erilaisiin esineisiin.

Vaikka töissäkään ei niin jättekivaa ollut, ei kyllä kauheasti innosta tämä koulun alkukaan. Ohjelmassa on seminaari (hui!), ruotsin opiskelua (yäk) ja sitten lähinnä kirjatenttejä, kun tutkintouudistuksen takia kaikki kivat kurssit on jätetty pois. Lue= muut ajat sitten istun kotona ja luen kirjatenttiin. Tosi sopivaa sosiaaliselle luonteelleni.

Joo. Tuohon viimekertaiseen viitaten, niin ne nyt jotka mahdollisesti siitä jotain ymmärsi, niin päätin unohtaa koko jutun. Enpä minäkään mikään pyhimys ole. Menneiden hautominen on muutoinkin mielestäni aivan turhaa tässä elämässä.

Päätin nyt sitten vihdoin lähettää tän osoitteen muutamalle muullekin kuin V:lle ja S:lle (huomaatteko kuinka huomaavainen olen enkä mainitse kenenkään nimiä... ;) ). Koittakaa nyt sitten ottaa tästä jotain tolkkua jos kiinnostaa... :p