Hah.

Kylläpä mä osaan olla oikee drama queen kun sille päälle satun. (Viinilläkin lienee osansa asiassa).

Auauau. Päätä särkee.

Olen atk-luokassa ja pitäisi nyt krapulassa kirjoittaa essee loppuun. :/

Onneksi korvissani soi juuri ostamani Liekin Magio ja eilisen tekstiviestit/puhelimeen rääkyminen on ilmeisesti unohdettu. Huhhuh, ihmettelen miksi kukaan jaksaa olla kanssani. ;)

Eilen löysinkin tieni Dynamon sijasta uuteen Edison-baariin. Näin torilla sattumalta S:n joka oli menossa viimeisellä bussilla kotiin. Hän informoi että R ja kumppanit ovat Edisonissa. Siellähän ne, juhlistivat yhden Raisan kaverin Norjasta paluuta juomalla kuohuviiniä (jota ilmeisesti oli mennyt aika monta pulloa). Jossain vaiheessa iltaa huomasin, että se varsin nopeassa tahdissa kittaamani viiini vaikutti, vaikka olin luullut olevani suht selvä (mikä siis oli harhaluuo). Ilta kului rattoisasti puhumalla politiikasta, etenkin ay-liikkeestä ja sen tuhoisista vaikutuksista vessapaperin saatavuuteen. Teimme yhteisen päätöksen olla periaatteesta hamstraamatta vessapaperia, sanomalehtipaperi saa riittää. :) Tosin kukaan ei ottanut huomioon että sekin saattaa loppua.

Lisäksi puhuimme puoluepolitiikasta ja yritin epätoivoisesti koko illan käännyttä pääosin keskustalaista seuraani vasemmistovihreeään suuntaan, siinä hyvin huonosti onnistuen. :) Lisäksi puhuimme uskonnosta ja kuolemasta ja lähdimme jatkoille jollekin Raisan kaverille jonka nimeä en enää muista. Aamuviideltä könysin märissä vaatteissa (oli satanut koko yön) ja hiertävissä uusissa kengissäni (jalat aivan rakoilla) kotiin ja poimin yliopistokadulta kimpun orvokkeja. :P