Pääsin luovaan kirjoittamiseen. Ei kyllä uskoisi kun katsoo tämänkin sivuston kieltä. Olen hyvin laiska kirjoittamaan oikein. :)

Noh, olen ihan pihalla koko kouluhässäkästä mutta selvää on, että luovasta en luovu. Museologia on nyt sitten suuren suuri kysymysmerkki.

Ennen kuin päätän mitään, aion siivota.Täällä on ihan KAAMEAN näköistä. Elämä järjestykseen! Tosin ensin pitää syödä jotain. Juhlistan menestystäni kaikkien sivuaineideni pääsykokeissa :p omenalimonadilla ja  Saint Agur-sinihompparilla. Kaamean kallista, mutta hyvää. Ja ehkä lepään vielä hetken, sillä olen hieman krapulassa.

Kritiikin kastajaiset eilen todistivat viisi asiaa: 1. Kaljalla ja siiderilläkin voi tulla nopeasti känniin (ja saada krapulan), jos on sitä ennen juossut koko päivän ympäri kaupunkia ja kävellyt kuusi tuntia syömättä ja juomatta pitkin hytisyttävän kylmää supermarkettia. 2. Kritiikin pippolot on aina yhtä tylsiä, mutta jostain syystä niissä pitää käydä. 3. S-Osiksella harrastetaan liian paljon huonoja kasaripiisejä ja kaameita siirappisia hitaita. 4. Tyttöjen kanssa on kiva puhua miehistä. 5. Siilit ovat söpöjä, ja ne kannattaa aina pelastaa liikenteen armoilta.

Tänään kävin myös hammaslääkärikäynnillä, jossa oli hintalaatusuhde todella vinksallaan. Avasin suuni, lääkäri napsaisi yhden jäljellä olevan tikin pois ja sanoi, että suu on parantunut hyvin, kiitos hei. Käynti kesti valehtelematta puoli minuuttia. Neljä euroa.