Emppu haastoi mut taas meemiin, jolloin tajusin, etten muistanut laittaa edellistä meeniä edes eteenpäin... hups. Vastaan nyt tähän ihan kohteliaisuussyistä :) , mutten taida jaksaa pistää tätäkään etiäppäin.

Eli mitä minulla on päälläni juuri nyt?

Hieman hitaan aamun jälkeen en ole edes vielä ehtinyt vaihtaa yövaatteita pois. Tarkoitus on kuitenkin piakkoin hipsiä ihmisten ilmoille, joten olisi ehkä syytä vaihtaa asusteet. Päälläni on siis mummon joululahjaksi tekemä pitkä yöpaita, jossa on erilaisia kylmiä sinisiä ja vihreitä värejä, ja kuosi muodostuu eräänlaisista isoista neliöistä. Tästä tui ehdottomasti lempiyöpaitani heti. Mukava ja kivan värinen. Yöpaidan kanssa käytän vilukissana myös usein sähkönsinisiä synteettisiä (matkinevat kai silkkiä) pitkiä housuja. Ne on päällä nytkin ja mielestäni sopivat hyvin yöpaidan väreihin. Muuta ei sitten päällä olekaan, paitsi silmälasit ja hiuksissa ponnari, sekä muutama pinni. Ja koruista käytössä vain iänikuinen varvaskoruni.

Ja loppuun vielä yksi W. C. W:n runo (pitäisi kai tehdä muutakin illat ja aamut kuin lukea runoja), koska se sopii tähän elämääni ja helmikuun aloitukseen niin hyvin.

 

Kissojen kuu

 

Kätesi kylmät

lakastuneet kasvot

tämä armoton helmikuu

kuin kissoille tehty !

Niiden myski

leijuu hienojen naisten

talojen porteilla .

Haistan sen joskus

kadulle asti, jota

syvä lumi reunustaa .